circles grafik
Kalundborg KommuneKalundborg GymnasiumNOV FlexiblesNovo Nordisk Manufacturing Kalundborg
mobile menu

Kom tæt på processerne

Kan du lide at være tæt på processerne i en stor industrivirksomhed, så er Statoil Refining Denmark A/S en attraktiv arbejdsplads for dig.


Statoil Refining Denmark A/S i Kalundborg, er Danmarks største olieraffinaderi. Det har en kapacitet på cirka 5,5 million tons/år, og har cirka 330 ansatte. Virksomheden er ejet af den norske Statoil koncern, som opererer i 35 lande, og har cirka 21.000 medarbejdere på verdensplan.


Raffinaderiet er en del af forretningsområdet Markedsføring, Midtstrøm og Processering (MMP) som har et overordnet mål om at maksimere værdiskabelse i Statoils midt- og nedstrøms forretning gennem sikker, pålidelig og effektiv drift. De har ansvaret for at udnytte det fulde indtjeningspotentiale i alle markedsførte og handlede produkter.


Statoil Refining Denmark A/S er stedet, hvor du er med til at tage beslutninger, men også med til at føre beslutningerne ud i livet. I det hele taget er dagligdagen præget af, at alle medarbejdere er tæt på processerne, som gør os til en inspirerende og effektiv industrivirksomhed. Vi har en uformel arbejdskultur, hvor alle arbejder tæt sammen med fokus på at løse opgaverne. Vi er godt igang med at indføre Lean, så forandringer og forbedringer er en naturlig del af hverdagen.

Læs mere om Statoil

02. Marts 2018

Life Science Talent Attraction ...

Since yesterday The Greater Copenhagen Life Science Talent Attraction campaign is officially live, and will be running for the next 8 weeks.  Thanks to the following six companies, Novo Nordisk, FMC, Asc ...