circles grafik
Kalundborg KommuneKalundborg GymnasiumNOV FlexiblesNovo Nordisk Manufacturing Kalundborg
mobile menu

Innovative og bæredygtige løsninger, til energirigtigt og miljøvenligt byggeri

Gyproc er en ledende aktør i byggebranchen og har fokus på livsmiljø, og leverer løsninger, der imødekommer de miljø- og energimæssige udfordringer, vi står over for – nu og i fremtiden.

Gyproc er en del af den globale Saint-Gobain koncern, som producerer, forædler og distribuerer innovative produkter og bæredygtige løsninger. Saint-Gobain har udviklet begrebet ”Multi-Comfort” byggeri, som omfatter alle de aspekter, der bidrager til, at bygninger er komfortable at bo og opholde sig i.

Saint-Gobain har en årlig omsætning på over 300 mia. og mere end 170.000 ansatte i 66 lande. I Danmark beskæftiger Gyproc A/S ca. 150 medarbejdere i Kalundborg, hvor markedsafdeling, administration og produktion er samlet. Ud over en stor afsætning på hjemmemarkedet er der også en betydelig eksport.

Produktion i verdensklasse
Gyproc arbejder efter WCM-programmet (World-Class Manufacturing), der giver strukturerede metoder til at blive verdensledende indenfor produktion i vores industrisektor. Gyproc anvender metoder, der sikrer et højt niveau inden for sikkerhed, kvalitet og produktivitet.

Gyproc er certificeret som Top Employer. Medarbejdernes trivsel er væsentlig for Gyproc, hvorfor virksomheden arbejder med at sikre gode medarbejderforhold, udvikling af talenter på alle niveauer i organisationen, samt en optimeret ansættelsespraksis.
Som en vigtig ressource i virksomheden er det derfor vigtigt at skabe gode og fleksible rammer for den enkelte både arbejdsmæssigt og socialt.

Læs mere om Gyproc

02. Marts 2018

Life Science Talent Attraction ...

Since yesterday The Greater Copenhagen Life Science Talent Attraction campaign is officially live, and will be running for the next 8 weeks.  Thanks to the following six companies, Novo Nordisk, FMC, Asc ...