circles grafik
Kalundborg KommuneKalundborg GymnasiumNOV FlexiblesNovo Nordisk Manufacturing Kalundborg
mobile menu

En kommune i vækst kræver samarbejde og unikke løsninger

Du kan kende Kalundborg Kommune på en helt unik tilgang til opgaveløsning: Her samarbejder vi for at skabe bedre resultater, uanset om vi er kommunen som myndighed, frivillige borgere, institutioner eller virksomheder. Når vi samarbejder skaber vi en sammenhængskraft, der gør kommunen til et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Samarbejdet bygger på en lang tradition for dialog, imødekommenhed og gensidig tillid, der bl.a. har dybe rødder i verdens første fungerende industrielle symbiose, Kalundborg Symbiose.

Den attraktive arbejdsplads

Vi er knap 3.800 ansatte i kommunen, og løser både borgerrettede, strategiske og administrative opgaver. Vi har både akademikere, sygeplejersker, skolelærere, pædagoger, SOSU assistenter og mange flere arbejdsgrupper ansat.

Vi har fokus på, hvordan vi skaber en ny og mere bæredygtig velfærd i fremtiden. Målet er et velfærdssamfund, hvor både medarbejdernes, borgernes og resten af samfundets ressourcer anvendes bedst muligt, og hvor borgerne så vidt muligt er med til definere og skabe de rigtige løsninger. Det kræver dygtige, kompetente og ambitiøse medarbejder og ledere.

Vi arbejder aktivt på at fastholde og udvikle os som en attraktiv arbejdsplads. Vi er ambitiøse, og vi stiller krav til vores medarbejdere og ledere - nye som gamle.

Det er vigtigt for os, at være en organisation der har fokus på høj faglighed og en høj social kapital - med borgerne og virksomhederne i centrum.

Vi er ambitiøse, og vi stiller krav til vores medarbejdere og ledere

Læs mere om Kalundborg Kommune

Ledige jobs

02. Marts 2018

Life Science Talent Attraction ...

Since yesterday The Greater Copenhagen Life Science Talent Attraction campaign is officially live, and will be running for the next 8 weeks.  Thanks to the following six companies, Novo Nordisk, FMC, Asc ...