circles grafik
Kalundborg KommuneKalundborg GymnasiumNOV FlexiblesNovo Nordisk Manufacturing Kalundborg
mobile menu

Tømmerup Fri- og Efterskole er en kombineret fri- og efterskole, der lægger vægt på faglighed, fællesskab og trivsel

Friskolen

Tømmerup Friskole er en velfungerende fri grundskole, der lægger vægt på elevernes faglighed og trivsel. Vi har ca. 180 elever fra 0. til 9. klasse. 9 kl. afsluttes med Folkeskolens prøver FP9.

Vi prioriterer lejrskoler og andre fællesoplevelser. Således er de fleste klassetrin på lejrskole hvert år.

Vore elever skal møde en skole, der rummer liv, oplevelser, engagement og glæde. Vi ser forældresamarbejdet som en ressource og forventer, at forældrene engagerer sig i deres børns skole.

Efterskolen

Tømmerup Efterskole er en studieforberedende efterskole med 3 linjer - dramalinje, verdenslinje og sport/adventurelinje - der på hver sin måde bringer eleverne ”ud over kanten”. Vi niveaudeler i de prøveforberedende fag og lægger vægt på at gøre eleverne klar til ungdomsuddannelserne. En del af undervisningen foregår på fagdage, hvor der arbejdes tværfagligt med forskellige emner. Derudover naturligvis en mængde spændende oplevelser og rejser - en fælles skitur til Østrig samt en linjetur til fx Ghana, Bali eller New York - i et forpligtende fællesskab.

Skoleåret afsluttes med Folkeskolens prøver FP9 og FP10.

Læs mere om Friskolen

Læs mere om Efterskolen

02. Marts 2018

Life Science Talent Attraction ...

Since yesterday The Greater Copenhagen Life Science Talent Attraction campaign is officially live, and will be running for the next 8 weeks.  Thanks to the following six companies, Novo Nordisk, FMC, Asc ...