circles grafik
Kalundborg KommuneKalundborg GymnasiumNOV FlexiblesNovo Nordisk Manufacturing Kalundborg
mobile menu

Bliv en del af et spændende, inspirerende og fagligt stimulerende miljø med fælles fokus og plads til forskellighed

Kalundborg Gymnasium er blandt de bedste, når det gælder undervisningseffekt. Vi sikrer et solidt karakterløft og har samtidig en høj gennemførelsesprocent. Vi er et mellemstort gymnasium i natursmukke omgivelser nær vandet, skoven og den gamle bydel. Hvert år oprettes 8 STX-klasser og 2 HF-klasser, hvilket betyder et samlet elevtal på ca. 700. Der er godt 100 ansatte, hvoraf de 80 er lærere. Vi har et bredt udvalg af studieretninger med 3 forskellige naturvidenskabelige, en musisk, en sproglig og forskellige samfundsvidenskabelige.

Vi har tætte lokale samarbejdsrelationer med erhvervsliv, grundskoler, øvrige institutioner og kommunen. Vi har en tydelig global profil med forskellige globaliseringsprojekter, herunder samarbejde med Kenya, sprogundervisning i henholdsvis Tyskland og Frankrig samt udveksling med bl.a. Portugal. Vores læringsmiljø er digitaliseret. Der er digitale tavler i alle lokaler, og alle ansatte får en smartphone, computer og tablet efter eget valg.

Vi interesserer os for undervisning og læring, og ønsker at få unge til at brænde for egen faglig og personlig udvikling. Et arbejds- og læringsmiljø der harmonerer med vores motto: Det bedste i dig.

Læs mere om Kalundborg Gymnasium

08. Februar 2018

IT-specialister søger jobmuli ...

Få adgang til internationale IT-specialister og ingeniører, der søger jobmuligheder i Danmark! Er din virksomhed på udkig efter en højt specialiseret medarbejder, men har svært ved at finde den rett ...