circles grafik
Kalundborg KommuneKalundborg GymnasiumNOV FlexiblesNovo Nordisk Manufacturing Kalundborg
mobile menu

Rekrutteringsalliancens aktiviteter

Rekrutteringsnetværk

Netværket mødes løbende og idégenererer og koordinerer tiltag, som kan understøtte løsninger af den direkte udfordring: "der kan ansætte flere gode højtuddannede medarbejdere i Kalundborg".

Presse, PR og Branding

Netværket mødes løbende og koordinerer tiltag, der skal sætte Kalundborg og mulighederne i Kalundborg og Kalundborgs virksomheder på landkortet.

Afholdte aktiviteter

Den 6. april 2016 lavede vi jobdating, som gik ud på, at jobprofiler fra virksomhederne blev matchet med ledige fra jobcentre og a-kasser. 

Den 2. maj 2016 blev der afholdt karrieremesse med det formål at tiltrække højtuddannede studerende, ledige og jobskiftere til messe, hvor omkring 20 virksomheder deltog. Se mere om karrieremessen.

I både 2016 og 2017 havde Kalundborg et telt på Folkemøde på Bornholm. I 2016 var fokus på Rekrutteringsalliancen, i 2017 var der fokus på muligheder for karriere og at bo i Kalundborg. Følgende partnere var med i fællesteltet på Folkemødet: Novo Nordisk A/S, Statoil Defining Denmark, Kalundborg Forsyning, Kalundborg Kommune og Kalundborgegnens Erhvervsråd

 

08. Februar 2018

IT-specialister søger jobmuli ...

Få adgang til internationale IT-specialister og ingeniører, der søger jobmuligheder i Danmark! Er din virksomhed på udkig efter en højt specialiseret medarbejder, men har svært ved at finde den rett ...