circles grafik
Kalundborg KommuneKalundborg GymnasiumNOV FlexiblesNovo Nordisk Manufacturing Kalundborg
mobile menu

Rekrutteringsalliancens aktiviteter

Rekrutteringsnetværk

Netværket mødes løbende og idégenererer og koordinerer tiltag, som kan understøtte løsninger af den direkte udfordring: "der kan ansætte flere gode højtuddannede medarbejdere i Kalundborg".

Presse, PR og Branding

Netværket mødes løbende og koordinerer tiltag, der skal sætte Kalundborg og mulighederne i Kalundborg og Kalundborgs virksomheder på landkortet.

Afholdte aktiviteter

Den 6. april 2016 lavede vi jobdating, som gik ud på, at jobprofiler fra virksomhederne blev matchet med ledige fra jobcentre og a-kasser. 

Den 2. maj 2016 blev der afholdt karrieremesse med det formål at tiltrække højtuddannede studerende, ledige og jobskiftere til messe, hvor omkring 20 virksomheder deltog. Se mere om karrieremessen.

I både 2016 og 2017 havde Kalundborg et telt på Folkemøde på Bornholm. I 2016 var fokus på Rekrutteringsalliancen, i 2017 var der fokus på muligheder for karriere og at bo i Kalundborg. Følgende partnere var med i fællesteltet på Folkemødet: Novo Nordisk A/S, Statoil Defining Denmark, Kalundborg Forsyning, Kalundborg Kommune og Kalundborgegnens Erhvervsråd

 

02. Marts 2018

Life Science Talent Attraction ...

Since yesterday The Greater Copenhagen Life Science Talent Attraction campaign is officially live, and will be running for the next 8 weeks.  Thanks to the following six companies, Novo Nordisk, FMC, Asc ...