circles grafik
Kalundborg KommuneKalundborg GymnasiumNOV FlexiblesNovo Nordisk Manufacturing Kalundborg
mobile menu

Kom tæt på processerne

Kan du lide at være tæt på processerne i en stor industrivirksomhed, så er Equinor Refining Denmark A/S en attraktiv arbejdsplads for dig.


Equinor Refining Denmark A/S i Kalundborg, er Danmarks største olieraffinaderi. Det har en kapacitet på cirka 5,5 million tons/år, og har cirka 330 ansatte. Virksomheden er ejet af den norske Equinor koncern, som opererer i 35 lande, og har cirka 21.000 medarbejdere på verdensplan.


Raffinaderiet er en del af forretningsområdet Markedsføring, Midtstrøm og Processering (MMP) som har et overordnet mål om at maksimere værdiskabelse i Equinors midt- og nedstrøms forretning gennem sikker, pålidelig og effektiv drift. De har ansvaret for at udnytte det fulde indtjeningspotentiale i alle markedsførte og handlede produkter.


Equinor Refining Denmark A/S er stedet, hvor du er med til at tage beslutninger, men også med til at føre beslutningerne ud i livet. I det hele taget er dagligdagen præget af, at alle medarbejdere er tæt på processerne, som gør os til en inspirerende og effektiv industrivirksomhed. Vi har en uformel arbejdskultur, hvor alle arbejder tæt sammen med fokus på at løse opgaverne. Vi er godt igang med at indføre LEAN, så forandringer og forbedringer er en naturlig del af hverdagen.

Læs mere om Equinor Refining Denmark

29. Marts 2019

Seks elever fra Kalundborgegne ...

Helt enestående er der seks elever fra virksomheder på kalundborgegnen, der deltager i dette års udgave af Skills, der bliver afholdt i Næstved fra den 4. - 6. april 2019.  Kalundborgegnens Erhvervsr ...

19. December 2018

Biotekmester 2019 ...

I januar 2019 kåres Danmarks Biotekmestre for første gang. Det sker i Biotekbyen Kalundborg, og I kan komme med og vinde flotte præmier til hele jeres klasse.  I forbindelse med Biotekmesterskabet afh ...