circles grafik
Kalundborg KommuneKalundborg GymnasiumNOV FlexiblesNovo Nordisk Manufacturing Kalundborg
mobile menu

Solid innovation, banebrydende ingeniørkunst og produktion i verdensklasse. Til hele verden.

På havnen i Kalundborg ligger Flexibles, en af kun tre virksomheder i verden, der fremstiller fleksible rør til offshore olie- og gasindustrien. Alle vores rør er højteknologiske og specialdesignede konstruktioner, der kræver lige dele ingeniørkunst, præcist maskineri og solidt håndværk.

Flexibles er ejet af National Oilwell Varco (NOV), en af verdens største leverandører af komponenter til olie- og gasproduktion. Vores historie startede i NKT, men siden 2012 har vi været en del af NOV, hvor vi står i spidsen for undersøisk produktion.

Produktion og forbedring – døgnet rundt

Vi er ca. 450 ansatte i Kalundborg. Ingeniører, maskinmestre, smede og andre faglærte og ufaglærte medarbejdergrupper sørger for, at fabrikken kører 24 timer i døgnet. Gennem hele vores levetid har fabrikken i Kalundborg været centrum for vores vækst og leveret rør til olieselskaber over hele verden.

Som en del af Flexibles bliver du en del af en kultur, hvor vi ikke er tilfredse med status quo. Vores succes afhænger af innovation og af, at vi alle stiller spørgsmål, så vores processer og vores produkter bliver så gode som muligt. Derfor har vi adskillige systemer til at sikre, at alle forslag og ideer behandles og tages seriøst, og uanset din stilling i firmaet, kan du gøre en forskel.

Se ledige stillinger her

Læs mere om Flexibles

29. Marts 2019

Seks elever fra Kalundborgegne ...

Helt enestående er der seks elever fra virksomheder på kalundborgegnen, der deltager i dette års udgave af Skills, der bliver afholdt i Næstved fra den 4. - 6. april 2019.  Kalundborgegnens Erhvervsr ...

19. December 2018

Biotekmester 2019 ...

I januar 2019 kåres Danmarks Biotekmestre for første gang. Det sker i Biotekbyen Kalundborg, og I kan komme med og vinde flotte præmier til hele jeres klasse.  I forbindelse med Biotekmesterskabet afh ...