circles grafik
Kalundborg KommuneKalundborg GymnasiumNOV FlexiblesNovo Nordisk Manufacturing Kalundborg
mobile menu

En kommune i vækst kræver samarbejde og unikke løsninger

Du kan kende Kalundborg Kommune på en helt unik tilgang til opgaveløsning: Her samarbejder vi for at skabe bedre resultater, uanset om vi er kommunen som myndighed, frivillige borgere, institutioner eller virksomheder. Når vi samarbejder skaber vi en sammenhængskraft, der gør kommunen til et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Samarbejdet bygger på en lang tradition for dialog, imødekommenhed og gensidig tillid, der bl.a. har dybe rødder i verdens første fungerende industrielle symbiose, Kalundborg Symbiose.

Den attraktive arbejdsplads

Vi er knap 3.800 ansatte i kommunen, og løser både borgerrettede, strategiske og administrative opgaver. Vi har både akademikere, sygeplejersker, skolelærere, pædagoger, SOSU assistenter og mange flere arbejdsgrupper ansat.

Vi har fokus på, hvordan vi skaber en ny og mere bæredygtig velfærd i fremtiden. Målet er et velfærdssamfund, hvor både medarbejdernes, borgernes og resten af samfundets ressourcer anvendes bedst muligt, og hvor borgerne så vidt muligt er med til definere og skabe de rigtige løsninger. Det kræver dygtige, kompetente og ambitiøse medarbejder og ledere.

Vi arbejder aktivt på at fastholde og udvikle os som en attraktiv arbejdsplads. Vi er ambitiøse, og vi stiller krav til vores medarbejdere og ledere - nye som gamle.

Det er vigtigt for os, at være en organisation der har fokus på høj faglighed og en høj social kapital - med borgerne og virksomhederne i centrum.

Vi er ambitiøse, og vi stiller krav til vores medarbejdere og ledere

Læs mere om Kalundborg Kommune

Ledige jobs

29. Marts 2019

Seks elever fra Kalundborgegne ...

Helt enestående er der seks elever fra virksomheder på kalundborgegnen, der deltager i dette års udgave af Skills, der bliver afholdt i Næstved fra den 4. - 6. april 2019.  Kalundborgegnens Erhvervsr ...

19. December 2018

Biotekmester 2019 ...

I januar 2019 kåres Danmarks Biotekmestre for første gang. Det sker i Biotekbyen Kalundborg, og I kan komme med og vinde flotte præmier til hele jeres klasse.  I forbindelse med Biotekmesterskabet afh ...