circles grafik
Kalundborg KommuneKalundborg GymnasiumNOV FlexiblesNovo Nordisk Manufacturing Kalundborg
mobile menu

Tømmerup Fri- og Efterskole er en kombineret fri- og efterskole, der lægger vægt på faglighed, fællesskab og trivsel

Friskolen

Tømmerup Friskole er en velfungerende fri grundskole, der lægger vægt på elevernes faglighed og trivsel. Vi har ca. 180 elever fra 0. til 9. klasse. 9 kl. afsluttes med Folkeskolens prøver FP9.

Vi prioriterer lejrskoler og andre fællesoplevelser. Således er de fleste klassetrin på lejrskole hvert år.

Vore elever skal møde en skole, der rummer liv, oplevelser, engagement og glæde. Vi ser forældresamarbejdet som en ressource og forventer, at forældrene engagerer sig i deres børns skole.

Efterskolen

Tømmerup Efterskole er en studieforberedende efterskole med 3 linjer - dramalinje, verdenslinje og sport/adventurelinje - der på hver sin måde bringer eleverne ”ud over kanten”. Vi niveaudeler i de prøveforberedende fag og lægger vægt på at gøre eleverne klar til ungdomsuddannelserne. En del af undervisningen foregår på fagdage, hvor der arbejdes tværfagligt med forskellige emner. Derudover naturligvis en mængde spændende oplevelser og rejser - en fælles skitur til Østrig samt en linjetur til fx Ghana, Bali eller New York - i et forpligtende fællesskab.

Skoleåret afsluttes med Folkeskolens prøver FP9 og FP10.

Læs mere om Friskolen

Læs mere om Efterskolen

29. Marts 2019

Seks elever fra Kalundborgegne ...

Helt enestående er der seks elever fra virksomheder på kalundborgegnen, der deltager i dette års udgave af Skills, der bliver afholdt i Næstved fra den 4. - 6. april 2019.  Kalundborgegnens Erhvervsr ...

19. December 2018

Biotekmester 2019 ...

I januar 2019 kåres Danmarks Biotekmestre for første gang. Det sker i Biotekbyen Kalundborg, og I kan komme med og vinde flotte præmier til hele jeres klasse.  I forbindelse med Biotekmesterskabet afh ...