circles grafik
Kalundborg KommuneKalundborg GymnasiumNOV FlexiblesNovo Nordisk Manufacturing Kalundborg
mobile menu

Bliv en del af et spændende, inspirerende og fagligt stimulerende miljø med fælles fokus og plads til forskellighed

Kalundborg Gymnasium er blandt de bedste, når det gælder undervisningseffekt. Vi sikrer et solidt karakterløft og har samtidig en høj gennemførelsesprocent. Vi er et mellemstort gymnasium i natursmukke omgivelser nær vandet, skoven og den gamle bydel. Hvert år oprettes 8 STX-klasser og 2 HF-klasser, hvilket betyder et samlet elevtal på ca. 700. Der er godt 100 ansatte, hvoraf de 80 er lærere. Vi har et bredt udvalg af studieretninger med 3 forskellige naturvidenskabelige, en musisk, en sproglig og forskellige samfundsvidenskabelige.

Vi har tætte lokale samarbejdsrelationer med erhvervsliv, grundskoler, øvrige institutioner og kommunen. Vi har en tydelig global profil med forskellige globaliseringsprojekter, herunder samarbejde med Kenya, sprogundervisning i henholdsvis Tyskland og Frankrig samt udveksling med bl.a. Portugal. Vores læringsmiljø er digitaliseret. Der er digitale tavler i alle lokaler, og alle ansatte får en smartphone, computer og tablet efter eget valg.

Vi interesserer os for undervisning og læring, og ønsker at få unge til at brænde for egen faglig og personlig udvikling. Et arbejds- og læringsmiljø der harmonerer med vores motto: Det bedste i dig.

Læs mere om Kalundborg Gymnasium

29. Marts 2019

Seks elever fra Kalundborgegne ...

Helt enestående er der seks elever fra virksomheder på kalundborgegnen, der deltager i dette års udgave af Skills, der bliver afholdt i Næstved fra den 4. - 6. april 2019.  Kalundborgegnens Erhvervsr ...

19. December 2018

Biotekmester 2019 ...

I januar 2019 kåres Danmarks Biotekmestre for første gang. Det sker i Biotekbyen Kalundborg, og I kan komme med og vinde flotte præmier til hele jeres klasse.  I forbindelse med Biotekmesterskabet afh ...