circles grafik
Kalundborg KommuneKalundborg GymnasiumNOV FlexiblesNovo Nordisk Manufacturing Kalundborg
mobile menu

Kalundborg er karrieremulighedernes by

Vidste du, at Novo Nordisk har verdens største produktionsanlæg til insulin i Kalundborg, og at halvdelen af verdens insulin produceres i Kalundborg af 3.400 medarbejdere, herunder rigtig mange akademikere?

Vidste du, at også DONG Energy, Equinor Refining Denmark, Novozymes og mange flere spændende virksomheder med gode job-og karrieremuligheder for akademikere med naturvidenskabelig- og tekniske kompetencer har aktiviteter i Kalundborg.

Egentlig er der kun fem kvarters kørsel fra Rådhuspladsen i København til Danmarks største biotekklynge udenfor Københavnsområdet. Men ikke mange ved, hvilken verden af muligheder, der er at finde i kystbyen Kalundborg.

Det skal rekrutteringsalliancen mellem industrien, erhvervsrådet, kommunen, arbejdsløshedskasser for højtuddannede samt universiteter nu lave om på.

Det kan blive din vej ind til et nyt og spændende skridt i din karriere.

Læs meget mere om job- og karrieremulighederne hos de enkelte partnere under Partnere.

Hvis du vil vide mere om at bo og leve i Kalundborg, så læs mere her.

29. Marts 2019

Seks elever fra Kalundborgegne ...

Helt enestående er der seks elever fra virksomheder på kalundborgegnen, der deltager i dette års udgave af Skills, der bliver afholdt i Næstved fra den 4. - 6. april 2019.  Kalundborgegnens Erhvervsr ...

19. December 2018

Biotekmester 2019 ...

I januar 2019 kåres Danmarks Biotekmestre for første gang. Det sker i Biotekbyen Kalundborg, og I kan komme med og vinde flotte præmier til hele jeres klasse.  I forbindelse med Biotekmesterskabet afh ...