circles grafik
Kalundborg KommuneKalundborg GymnasiumNOV FlexiblesNovo Nordisk Manufacturing Kalundborg
mobile menu

Aktiviteter i rekrutteringsalliancen 2017-2018

29. Marts 2019

Seks elever fra Kalundborgegnen deltager i Skills

Helt enestående er der seks elever fra virksomheder på kalundborgegnen, der deltager i dette års udgave af Skills, der bliver afholdt i Næstved fra den 4. - 6. april 2019. 

Kalundborgegnens Erhvervsråd har ved hjælp af EU-midler inviteret samtlige 7. og 8. klasseselever til at besøge eventen hhv. torsdag og fredag med henblik på at inspirere dem til at vælge en faglært uddannelse efter folkeskolen. 

Samtidig med elevernes besøg på Skills, holdes en workshop med vores tyske samarbejdspartnere om, hvordan vi kan inspirere og motivere unge mennesker til at vælge en faglært uddannelse og dermed sikre, at virksomhederne får dækket deres fremtidige behov for faglært arbejdskraft. 

Læs pressemeddelsen her

Se mere om Skills her


TILBAGE TIL ARKIV

29. Marts 2019

Seks elever fra Kalundborgegne ...

Helt enestående er der seks elever fra virksomheder på kalundborgegnen, der deltager i dette års udgave af Skills, der bliver afholdt i Næstved fra den 4. - 6. april 2019.  Kalundborgegnens Erhvervsr ...

19. December 2018

Biotekmester 2019 ...

I januar 2019 kåres Danmarks Biotekmestre for første gang. Det sker i Biotekbyen Kalundborg, og I kan komme med og vinde flotte præmier til hele jeres klasse.  I forbindelse med Biotekmesterskabet afh ...