circles grafik
Kalundborg KommuneKalundborg GymnasiumNOV FlexiblesNovo Nordisk Manufacturing Kalundborg
mobile menu

Aktiviteter i rekrutteringsalliancen 2017-2018

08. Februar 2018

IT-specialister søger jobmuligheder i Danmark

Få adgang til internationale IT-specialister og ingeniører, der søger jobmuligheder i Danmark!

Er din virksomhed på udkig efter en højt specialiseret medarbejder, men har svært ved at finde den rette kandidat herhjemme? Frem til den 15. februar 2018 kan du få gratis adgang til en pulje på mere end 4.500 internationale specialister.

For at vi sammen kan sikre vækstpotentialet i Greater Copenhagen, vil Copenhagen Capacity frem til 15. februar 2018 tilbyde din virksomhed en søgning i vores pulje af internationale specialister.

Puljen består primært af udenlandske ingeniører, programmører og IT-udviklere med minimum 3-5 års erfaring - læs mere her.

Hvis din virksomhed står og mangler kandidater inden for ovenstående områder – og er gearet til at integrere en engelsktalende medarbejder – så skynd dig at kontakte Kasper Jorn i Copenhagen Capacity’s talentenhed på kjo@copcap.com eller tlf. +45 23 35 91 71.

Copenhagen Capacity har i 2017 kørt internationale talenttiltrækningskampagner i samarbejde med en lang række danske og svenske virksomheder i Greater Copenhagen. Kampagnerne har været en kæmpe succes og har resulteret i tusindvis af ansøgninger fra højt kvalificerede specialister – langt flere kandidater end ventet – herunder også andre typer af specialister end dem virksomhederne havde brug for.

Copenhagen Capacity kan skaffe den rette kandidat til din virksomhed
Hvis din virksomhed står og mangler en specialist, som I ikke kan finde hverken i Danmark eller i vores talentpulje, så kan I med fordel deltage i de rekrutteringskampagner, som Copenhagen Capacity udruller i 2018. Kontakt os for yderligere information om kampagnerne.


TILBAGE TIL ARKIV

29. Marts 2019

Seks elever fra Kalundborgegne ...

Helt enestående er der seks elever fra virksomheder på kalundborgegnen, der deltager i dette års udgave af Skills, der bliver afholdt i Næstved fra den 4. - 6. april 2019.  Kalundborgegnens Erhvervsr ...

19. December 2018

Biotekmester 2019 ...

I januar 2019 kåres Danmarks Biotekmestre for første gang. Det sker i Biotekbyen Kalundborg, og I kan komme med og vinde flotte præmier til hele jeres klasse.  I forbindelse med Biotekmesterskabet afh ...